NORDMANNEN  SIDE

Denne side er blitt oversatt fra Engelske av langenberg.com Vi håpe på at alle oversettelse feil ikke krenke du. Vanligvis oversettelse feil kan helt morsom. Burde noen har lyst til tilbud en bedre oversettelse vi ville være takknemlig. Det over koble sammen ville likeledes oversette det fullstendig [web] sted for du.

God dag, og velkommen. GÅ . COM er en Engelske basert [web] side plikttro å det fotgjenger av verden. Vi håpe på at underholde, informere, og hjelpe du inne våre gjensidig interesserer. Walkz.com likeledes starter gruppe gå for alle evnene inne alle arealer og [terrains].Rpy Layton Byggetomta er løpe av [Roy] [Layton] hvem er en Engelsk [Mountaineering] Råd akkreditert fjell gå guide. [Roy] er en [ex] kunstlærer hvem nå innlede gå regelmessig opp på en reklamen og barmhjertig basis. Han råder ['Respect] Moder Art Han finnes som gå guide for individer eller holdene. Han er likeledes anvendelig å fungere som din STORBRITANIA agent for alle annet anliggende. Burde du være planleggelse en besøk å det Storbritania, behage stemning ledig å sette seg i forbindelse med [Roy] [Layton] med alle spørsmål det må du gjerne ha. Han tilbyder selvstendig ingen reklamen rådet på alle arealer av gåing inne det Storbritania. Sette seg i forbindelse med detaljene er anvendelig [via] det hovedavdeling sted side eller falle i staver HER OVER å [e]-innlevere seg.

 

Det hovedavdeling steder vinduer består av 15 styringen valgmuligheten kinofilmene inne en gitter mønster. De er vanligvis benevnt og vi håpe på at de er selv forklarende. Det GÅ varesymbol, hvilke er vanligvis nederst rett av gitteret ville retur du å det hovedavdeling meny. Der den er neden. Gir den en prøve nå å gå til starten side, og erindre, vi vil gjerne hjelpe, komme i kontakt.

BACK